Eksplosiv action med Assault Android Cactus

Noen ganger er det greit å ta en pause fra de store spillene, og bare slippe seg løs i et godt, gammeldags arkadespill. Om det arkadespillet i tillegg har heftig grafikk og lyd, så er det helt klart en bonus. Assault Android Cactus ser ut til å være akkurat den avkoblingen vi trenger etter at Isabella har erklært krig for n-te gang og en punktering har ødelagt alle sjanser til å vinne Rally Tyskland.

Assault Android Cactus er et arkadeskytespill i Robotron/Smash TV-stil der en gjeng søte små androider må kjempe seg gjennom arenaer fulle av fiender, kuler og eksplosjoner. På mange måter er det et spill som minner meg om hvordan jeg trodde fremtidens spill kom til å være mens jeg fortsatt hadde Commodore 64, og levde i en hverdag der omtrent halvparten av spillene jeg spilte handlet om å skyte alt som rørte seg, mens resten enten var bilspill eller plattformspill.

Det er åpenbart et ganske eksplosivt lite spill, og utviklerne sier at det blander elementer fra vestlige arenaskytere med japanske «bullet hell»-skytespill. Det er bare å ta en titt på trailerne under for å finne ut hvordan det fungerer, men noen nøkkeltall først: 9 spillbare androider med ulike egenskaper, 25 oppdrag i kampanjen, 1-4 spillere i lokal samarbeidsmodus, og 292 positive brukeranmeldelser versus 4 negative på Steam.

Pris: 100 kroner på Steam. Med 20 prosent lanseringsrabatt frem til 30. september betyr det at prisen er… vel, det klarer du nok å regne deg frem til selv.

Wii U, PlayStation Vita og PlayStation 4 får spillet neste år.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.