Soul Reaver-spillene pusses opp

Nyversjonene kommer til alle plattformer.

I natt kjørte Sony en av sine nettsendinger, der de annonserte en haug av nye PlayStation-relaterte nyheter. En av disse var at Aspyr Media holder på å pusse opp Soul Reaver: Legacy of Kain 1 og 2, for PlayStation 4 og 5. Som vanlig med slike tredjepartsannonseringer, ble det raskt klart at spillene også kommer til andre plattformer. Nemlig PC, Switch og Xbox One og X|S.

Gammelt vs. nytt.
Gammelt vs. nytt.

Lanseringsdatoen du kan se frem til om du vil ha litt nyoppusset tredjepersons vampyraction er 10. desember. Pakken heter Legacy of Kain: Soul Reaver 1&2 Remastered.

De nye versjonene skal være basert på den gamle kildekoden, og vi loves blant annet at det blir mulig å når som helst veksle mellom gammel grafikk og nyoppusset grafikk. Den nye grafikken skilter med oppdaterte modeller, teksturer og visuelle effekter.

Ellers har selvsagt kontrollene fått seg en overhaling, og det samme har kamerasystemet. Nye hjelpemidler som kart og kompass er også inkludert, og det sammme er en fotomodus. Dessuten får vi bonusinnhold, slik som omgivelser fra brett som aldri ble med i spillet. Mer informasjon finner du her. Trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.