Bli museumsbestyrer i neste Two Point-spill

Etter Two Point Hospital og Two Point Campus kommer Two Point Museum.

Jeg hadde ordentlig sans for Two Point Hospital, et strategi-/byggespill som klarte å kombinere magien fra nittitallets klassikere med moderne grensesnitt og presentasjon på en glimrende måte. Ikke så overraskende, kanskje, siden utviklerstudioet bak spillet ble startet av veteraner fra de britiske sjangerlegendene Bullfrog.

Ser ikke dumt ut!
Ser ikke dumt ut!

Det neste Two Point-spillet var Two Point Campus, som jeg må innrømme at jeg ikke har prøvd enda. Nå må jeg kanskje kjappe meg litt, for nylig annonserte de et tredje Two Point-spill, nemlig Two Point Museum.

Her er det som navnet tilsier et museum som skal bygges, designes og driftes, og dermed gjelder det å skape en opplevelse som sikrer at gjestene blir fornøyd (og helst også lærer litt) samtidig som økonomien ikke går i dass.

Jeg tror de fleste av dere vet hvordan denne typen spill fungerer nå, så jeg overlater resten til traileren:

Jeg kan ikke se noen indikasjon om når spillet skal slippes, men det kommer til PC (Steam), Xbox Series X|S og PlayStation 5. Det er vel ikke helt utenkelig at vi får vite mer i løpet av Gamescom, som starter neste uke.

Har du ikke spilt Two Point Hospital enda? Det må du få fikset, og heldigvis for deg har jeg skrevet en guide som hjelper deg igang!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.