Det norske simracingmiljøet med ny innsamlingsaksjon

Og denne gangen er det igjen Mental Helse Ungdom som skal få nyte godt.

Det norske simracingmiljøet har etter hvert skapt en veldig hyggelig tradisjon med å samle inn penger til gode saker med ujevne mellomrom – og denne gangen er det Mental Helse Ungdom som står for tur. På lørdag braker det løs med inntil 60 biler i et fire timer langt løp, med minst to førere per bil. Som tidligere er det også denne gangen iRacing som skal benyttes for å avgjøre høstens store happening.

Dette er løp av den mer uformelle sorten, der det er pengeinnsamlingen som er viktig – ikke nødvendigvis hvem som kommer i mål først. Her blir det muligheter for å kjøpe både gulflagg for hele banen og påkrevd pitstop for andre lag, noe som selvsagt er veldig praktisk dersom man skulle ende i bakleksa tidlig i løpet.

Kvalifiseringsrekkefølgen er også satt i rekkefølge etter antall kroner som hvert lag har samlet inn, så det laget med størst bidrag til saken fra sine tilhengere krysser start/mål først.

Simracingmiljøet har gjennom tidligere løp samlet inn over 369 000 kroner, men denne innsamlingen har i skrivende stund allerede krysset 165 000 kroner – bare for dette ene løpet.

Sendingen starter klokken tolv førstkommende lørdag (28. september) og kan streames i sin helhet på YouTube. Der finner du også også en flott oppsummeringsvideo fra tidligere innsamlinger som er vel verdt en titt.

Du kan bidra med penger på denne spleisen dersom du har mulighet og ønsker, men kanskje like viktig – ta en tur innom Mental Helse Ungdom og støtt opp rundt aktivitene deres.

PS: Om du tilfeldigvis sjekker sponsorene på bilen over kan det hende du legger merke til at vi i Spillhistorie.no ikke er helt upartiske. Du kan tagge laget «vårt» via spleisen også dersom du ønsker det.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.