Lystig zombieslakt i Lollipop Chainsaw RePop

En kultklassiker har fått nyversjon.

Verden er et slit for tiden, så kanskje det vi trenger akkurat nå er et spill om ei jente i cheerleaderkostyme som sløyer seg gjennom en hær av zombier med den rosa motorsagen sin. Kanskje. Actionspillet Lollipop Chainsaw er i alle fall tilbake, denne gangen også på PC.

Greit med et zombiespill som ikke er helt grått.
Greit med et zombiespill som ikke er helt grått.

Lollipop Chainsaw kom opprinnelig i 2012, og fikk så som så kritikk da. Men det har blitt kjent som en slags kultklassiker, og endte visstnok også opp som det bestselgende spillet til den japanske «superutvikleren» Grasshopper Manufacture.

Jeg tror ikke det er så mye mer å si om spillet enn det du ser i traileren, men RePop-versjonen skal ha fått forbedret grafikk og flere spillmessige justeringer (slik som et bedre kamera og glattere angrep, samt muligheten til å skru på automatisk spilling av spillets «quick time events»). Det har også fått et nytt lydspor, sikkert på grunn av lisensieringstrøbbel.

Spillet er ute på Xbox, PlayStation, Switch og PC (Steam – men les brukeranmeldelsene før du kjøper, for det virker som dette er en klassisk «japansk» PC-versjon) nå. Trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.