Nimbus-skaperne med pen hjernetrim

snakebirdAction/hjernetrimspillet Nimbus er i mine øyne et helt fantastisk spill, og det har genuint plaget meg å se hvor lite oppmerksomhet spillet har fått. Nå har den svenske utvikleren bak Nimbus lansert et nytt spill, og forhåpentligvis får de litt mer oppmerksomhet denne gangen.

Dette ser jo artig ut.
Dette ser jo artig ut.

Spillet heter Snakebird, og er et mer rendyrket hjernetrimspill enn Nimbus var. Snakebird dreier seg om å navigere en eller flere slangefugler (?) rundt på et todimensjonalt nivå, og mye av utfordringene handler tilsynelatende om å finne ut hvilken form som passer best i de ulike situasjonene. Det er nok best å gi opp forklaringen, og heller vise til videoen under «les videre»-lenken.

Det gleder meg også å høre at Nimbus+ fortsatt er under utvikling. Det var opprinnelig ment som en forbedret versjon av Nimbus for PS3, men jeg tror det også lanseres som et PC-spill nå (annonseringen av Nimbus+ er fra 2011, så jeg antar planene har endret seg litt siden den gang). Forhåpentligvis gir dette folk en ny mulighet til å oppdage hvor glimrende Nimbus er.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.