Det luftige golfspillet Vertiginous Golf er lansert

vertigolfVertiginous Golf gikk nylig ut av «early access»-perioden, og er nå tilgjengelig i versjon 1.0. Dette er et golfspill der moroa foregår på svevende golfbaner høyt oppe i skyene, og det har nok mer til felles med en eller annen sprø form for minigolf enn vanlig golf. Det ser ganske stilig ut, og har stort sett fått positive omtaler fra de som har kjøpt det.

Golf for de uten høydeskrekk.
Golf for de uten høydeskrekk.

Spillet inneholder 45 baner, en historiemodus (et golfspill med historiemodus – det er vel ganske sjelden kost), flerspiller både lokalt og via nettet, og muligheten til å designe dine egne baner.

Om du skulle være interessert i Vertiginous Golf, er det kanskje ikke så lurt å kjøpe det på Steam. Det har nemlig blitt lansert som en del av ukens samlepakke på Humble Bundle. Kjøper du det der får du syv andre spill med på kjøpet, inkludert noen som virker ganske interessante. Screen Cheat, for eksempel, som er et skytespill der du må se på motstanderens skjerm for å finne ut hvor han befinner seg. Andre potensielt spennende spill i samlepakken inkluderer Metrocide, et slags leiemorder-spill med grafikk som minner om det originale GTA, og et turbasert strategispill som heter A Druid’s Duel.

Jeg tror nettopp jeg klarte å overtale meg selv til å kjøpe pakken. Uansett, her er en trailer:

«Keep cool, and caddy on»

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.