Kosakkene er tilbake

STALKER-utvikleren GSC Game World overrasket alle denne uken, da de annonserte Cossacks 3. Nøyaktig hvorfor alle ble overrasket skjønner jeg ikke. Cossacks-spillene solgte et solid antall millioner tidlig på totusentallet, og har fortsatt mange tilhengere. STALKER-serien er betydelig mer kjent, men hvor lurt hadde det egentlig vært å gjenoppta arbeidet på en serie som nesten tok livet av studioet i utgangspunktet?

c3
Oppstilling!

Uansett, Cossacks 3 blir et isometrisk sanntidsstrategispill av den gamle skolen. Som seg hør og bør i denne typen spill må du samle ressurser og bygge hærer, og i likhet med forgjengerne skilter det med tusenvis av enheter på slagmarken samtidig. Vi loves også sjøslag, dataskapte spillmiljøer og kanonkuler styrt av realistisk fysikksimulering.

Utviklerne lover fem enspillerkampanjer, samt flerspiller for opp til syv spillere. De beskriver selv Cossacks 3 som en nyversjon av originalen. Spillet kommer til Windows, Mac OS og Linux, antakeligvis senere i år. Du finner et par bilder under.

 

c2

c1

Ingen trailer så langt. Cossacks 3 ser ikke akkurat ut som noen storproduksjon, men jeg må innrømme at jeg fortsatt har en liten plass i hjertet mitt reservert for denne typen isometriske spill.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.