Ta en titt på den stilige E3-traileren til Adr1ft

La oss ignorere at Adr1ft begår den kardinalsynden at det erstatter en bokstav med et tall i navnet sitt, og heller konsentrere oss om at dette overlevelsesspillet ser svært lovende ut. Her foregår handlingen i bane rundt jorden, og du spiller en astronaut som har havnet i en situasjon ikke helt ulik den Sandra Bullock slet med i filmen Gravity.

Sånn kan det gå!
Sånn kan det gå!

Romstasjonen du egentlig skulle være stasjonert på har gått i tusen biter, og nå må du suse rundt i restene på jakt etter de ressursene du trenger for å reparere romskipet ditt og komme deg trygt ned på jorden igjen. Det blir neppe særlig lett.

E3-traileren til spillet lakk nylig ut, og siden lekkasjen uansett har skjedd har utviklerne like godt promotert den. Merk at det er litt juks her – alt vi ser er hentet fra spillet, men det er ikke snakk om ekte gameplay. Utgiver 505 Games har brukt anledningen til å bekrefte at spillet skal lanseres i september, for PC, Xbox One og PS4. Det har full støtte for Oculus Rift og Morpheus.

Ingenting er som en romvandring akkompagnert av Beethoven.

Relaterte innlegg

Legg inn en kommentar