Ta en titt på den stilige E3-traileren til Adr1ft

La oss ignorere at Adr1ft begår den kardinalsynden at det erstatter en bokstav med et tall i navnet sitt, og heller konsentrere oss om at dette overlevelsesspillet ser svært lovende ut. Her foregår handlingen i bane rundt jorden, og du spiller en astronaut som har havnet i en situasjon ikke helt ulik den Sandra Bullock slet med i filmen Gravity.

Sånn kan det gå!
Sånn kan det gå!

Romstasjonen du egentlig skulle være stasjonert på har gått i tusen biter, og nå må du suse rundt i restene på jakt etter de ressursene du trenger for å reparere romskipet ditt og komme deg trygt ned på jorden igjen. Det blir neppe særlig lett.

E3-traileren til spillet lakk nylig ut, og siden lekkasjen uansett har skjedd har utviklerne like godt promotert den. Merk at det er litt juks her – alt vi ser er hentet fra spillet, men det er ikke snakk om ekte gameplay. Utgiver 505 Games har brukt anledningen til å bekrefte at spillet skal lanseres i september, for PC, Xbox One og PS4. Det har full støtte for Oculus Rift og Morpheus.

Ingenting er som en romvandring akkompagnert av Beethoven.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.