Infinifactory nærmer seg full lansering

Det glimrende hjernetrimspillet Infinifactory har fått sin tredje og siste store «early access»-oppdatering. Denne gangen har det fått to nye minikampanjer, og den ene av disse skal fortelle avslutningen på historien i spillet. Denne inkluderer også en skikkelig avslutningssekvens.

Den nye telleren.
Den nye telleren.

I tillegg har utvikleren lagt en ny komponent som vi kan bruke i fabrikkene våre – en programmerbar teller. Dermed kan vi utvilsomt se frem til enda mer finurlige løsninger.

Infinifactory gir deg i oppgave å bygge avanserte fabrikksystemer for å produsere ulike gjenstander ved hjelp av de råmaterialene du får til din disposisjon. Alt må automatiseres, ved hjelp av samlebånd og ulike typer maskinerier, og spillet tilbyr ekstremt stor frihet til å løse de ulike utfordringene slik du selv ønsker. Jeg anbefaler det varmt – allerede ved «early access»-debuten var det et flott spill, og nå er det enda bedre.

Her er en liten GIF-film av en løsning i spillet, som jeg postet før denne bloggen i det hele tatt hadde lesere. Og her er sniktitten jeg skrev i januar, da jeg fortsatt jobbet på Gamer.no. Spillets trailer skal du selvsagt også få:

Det er ikke gitt noen dato for den endelige lanseringen, men inntrykket mitt av det spillskaper Zach Barth har sagt tidligere (blant annet på Twitter) er at den er like rundt hjørnet.

3 kommentarer om “Infinifactory nærmer seg full lansering”

  1. Får håpe det. :)

    Jeg planlegger å skrive noen ord om det når jeg har fått testet den siste utvidelsen skikkelig.

    Svar
  2. Gleder meg til å høre hva du synes om den ferdige versjonen. Blir lettere for meg å avgjøre om den må flyttes høyere opp på lista over neste spill jeg skal spille. ;)

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.