Likte du slåssespillene bedre før?

Om du synes slåssespill var kulere i 2D, er det ikke helt usannsynlig at du backet Yatagarasu Attack on Cataclysm da det dukket opp på IndieGoGo for en stund siden. Nå er spillet ute, til glede for alle som liker å styre pikselerte slåsskjemper som banker gørra ut av hverandre.

Det ser jo ikke så galt ut.
Det ser jo ikke så galt ut.

Spillet kommer fra en gjeng veteraner fra SNK, noe som betyr at det er preget av arvestoffet fra King of Fighters-serien. Det er naturligvis en veldig tradisjonell affære, men skal blant annet være laget for å fungere godt over nettet. En artig detalj er at kampene kommenteres underveis, akkurat som i for eksempel FIFA-serien.

Under finner du en veldig japansk trailer. Spillet er å finne på både Steam og Humble Store. Utgiveren har visstnok også laget en arkadeversjon, men den er jo selvsagt kun å finne i Japan.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.