Endless Legend får spionasjeutvidelse

Imperiebyggespillet Endless Legend får snart sin andre ekspansjon. Den heter Shadows, og hovednyheten denne gangen er et spionasjesystem som gir deg mulighet til å finne ut av hva naboene dine sysler med, samt drive sabotasje, stjele ressurser og så videre. Det vil også gå an å gjøre enheter «usynlige», og bruke disse til å røve fra landsbyer, ressurs-steder og vakttårn.

Nå fikk jeg lyst til å spille dette igjen.
Nå fikk jeg lyst til å spille dette igjen.

Disse nyhetene innebærer også at heltene må få nye egenskaper, både for å kunne drive spionasje selv, og sette en stopper for fiendenes forsøk. Spillet får dessuten en ny fraksjon, The Forgotten, som skal være eksperter på spionasje. Under finner du en liten teaser-film der de presenterer seg selv, på typisk mystisk vis.

Endless Legend er et herlig strategispill der du må bygge opp et mektig rike på en fantastisk, men døende, planet. Det blir opp til deg om du vil forsøke å redde kloden eller rett og slett bare komme deg unna. Spillet kommer fra franske Amplitude Studios, som forøvrig hinter ganske kraftig om at de planlegger å annonsere et nytt spill på messen Gamescom i august.

 

Dette er ekspansjon nummer to for Endless Legend. Den første het Guardians, og fokuserte på en ny type kjempe-enheter. Guardians ble lansert i slutten av april.

Jeg anmeldte Endless Legend for Gamer.no i fjor, og var veldig begeistret. Det er jeg fortsatt, selv om det er en stund siden jeg har fått spilt det nå.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.