Trailer fra American Truck Simulator

Det er lørdag og for en gangs skyld herlig sol, så ikke forvent allverdens med innhold her på Spillhistorie.no. Men jeg likte denne traileren fra American Truck Simulator, et spill jeg gleder meg ganske mye til. Ikke le!

Road trip i California!
Road trip i ørkenen!

Euro Truck Simulator 2 er et spill jeg liker veldig godt. Det er ikke noe jeg blir hektet på – jeg våkner ikke opp om morgenen og gleder meg til å spille det. Men når jeg ikke helt vet hva jeg skal gjøre, så er det et veldig komfortabelt spill å sette seg ned med. Gjerne med en podkast eller noe musikk som jeg har lyst til å høre i bakgrunnen.

Så er det bare å legge veien for sine føtter, mens man lar tankene reise helt andre steder. Deilig.

Byer får vi også besøke.
Byer får vi også besøke.

Jeg skrev en anmeldelse av det på Gamer.no da det først dukket opp i 2012, hvor jeg ga det 7/10. Det var en karakter jeg var veldig i tvil om, og jeg tror nok jeg kunne forsvart 8/10 også. Men det som i alle fall er sikkert er at spillet har fått såpass mange forbedringer etter lansering (og anmeldelse), at 7/10 nå virker for strengt. Prøv det!

American Truck Simulator blir mer av det samme, men med kule, amerikanske lastebiler (min største sorg: det er alt for få snutebiler i Norge) og veier satt til (litt for) solfylte California. Det nærmer seg nok lansering, men akkurat når det kommer vet bare gudene.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.