Chaos Engine-inspirert action i Tower 57

Jeg er ikke flink nok til å poste om retroinspirerte actionspill, men Tower 57 kan jeg ikke unnlate å skrive noe om. Det ser rett og slett fryktelig lekkert ut. Kort sagt er det et Chaos Engine/Smash TV-inspirert skytespill der handlingen sees skrått ovenfra, og det er noe deilig, Amiga-aktig over den usedvanlig flotte pikselgrafikken. Faktisk er Amiga en av plattformene som kan få spillet, om folkefinansieringskampanjen går i boks.

Jeg skal ikke bruke for mye tid på å beskrive spillet, ettersom videoen under gjør en ganske grei jobb med å forklare hva vi har i vente. Men et av utviklernes skrytepunkter bør nevnes: Spillets miljøer inneholder mengder av ødeleggbare elementer, og er ofte dynamiske slik at du kan bruke dem til å ta knekken på fienden på ulike måter.

Inspirasjonskilden er åpenbar.
Inspirasjonskilden er åpenbar.

At spillet støtter samarbeidsflerspiller på samme maskin er også en bonus i mine øyne.

Tower 57 skal etter planen lanseres for Windows, MacOS og Linux. En Amiga-versjon følger hvis utviklerne får nok penger (dessverre bare for de nye Amiga-maskinene, og ikke de klassiske 68000-baserte maskinene). Wii U, Xbox One og PlayStation 4 er også plattformer som kan få spillet, men enn så lenge avhenger det av hvor mye ekstra utviklerne klarer å få på Kickstarter.

Jeg er ikke veldig optimistisk med tanke på disse versjonene; akkurat nå ser det ut som kampanjen kommer til å nå målet med et nødskrik. Lanseringen er satt til mars 2016.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.