Ubåtspillet Aquanox kan få oppfølger

Aquanox er et futuristisk ubåtspill som dukket opp for en ti års tid siden, og var … vel, helt okay. Det var en slags åndelig oppfølger til Archimedean Dynasty, som nylig ble tilgjengelig på GOG, og kan nok best beskrives som Wing Commander under vann. Nå jobber en gjeng tyskere med et nytt Aquanox-spill, og de vil gjerne ha folkets støtte.

Kickstarter-kampanjen går ikke supergodt, men det vil samtidig være overraskende om det ønskede beløpet ikke passeres før den er over. Spillet ser for så vidt ganske spennende ut – jeg tar gjerne i mot et godt, nytt ubåtspill med moderne grafikk. Utviklerne lover blant annet samarbeidsflerspiller for opp til fire spillere, der alle spillerne får ta del i historien mens den utvikler seg.

Handlingen foregår i en stor, «semi-åpen» verden delt opp i soner som kan utforskes fritt, og i tillegg til å følge hovedhistorien kan du drive handel, gruvedrift og lete etter vrak, og det blir selvsagt også rikelig med muligheter for å slåss. Det virker med andre ord som det nye spillet får flere Elite-aktige elementer også.

Ellers skrytes det av Unreal 4-grafikk, et kampsystem der du må tenke taktisk for å vinne, og muligheten til å skreddersy romsk.. jeg mener, ubåten din. Her har du Kickstarter-presentasjonen.

Jeg fikk forresten Silent Service II i posten i dag (det . Det blir artig å prøve.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.