Strategispillet Armello er lansert

Armello er et turbasert strategispill som visstnok kan beskrives som Game of Thrones med søte dyr. Det er i alle fall det Kotaku-sitatet på spillets Steam-side sier, og da stoler vi på dem. Poenget er nemlig å grafse til seg makten i et fantasikongedømme, og det ser ikke ut til å finnes noen triks som er for skitne.

 

Pent.
Pent.

Handlingen foregår i en dynamisk verden som endres for hvert spill, der du må forholde deg til både politikk, utforsking og kamp. Spillet blander elementer av strategi, rollespill og kortspill, og skilter med åtte forskjellige helter som kan styres i både en- og flerspillermodus.

Armello har fått mye positiv oppmerksomhet før lansering, og nå som det er ute virker det generelt som brukerne er fornøyd – i skrivende stund er det 373 positive brukeranmeldelser på Steam, og bare 29 negative. I tillegg gjør det jo ikke noe at det ser temmelig lekkert ut på skjermbildene.

Spillet er nå ute på Windows, MacOS, SteamOS/Linux og PlayStation 4. Sjekk det offisielle nettstedet for mer informasjon. Lanseringstraileren:

En kommentar om “Strategispillet Armello er lansert”

  1. Nja… er ikke uten grunn at jeg ikke hoppet på kickstarter-kampanjen deres. Selv om jeg kanskje ble litt fristet i noen svake øyeblikk.

    I tillegg er den ikke ute på GOG ennå ser jeg. Blir ikke pluss i boka av det!

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.