Det norske arkadespillet Orbit lanseres 30. september

Det er alltid spennende med norskutviklede spill, og Orbit ser i tillegg ut til å være midt i blinken for oss her på Spillhistorie.no. Det er et retroinspirert arkadespill der spillerne styrer små romskip, og må utslette hverandre i en mengde forskjellige moduser. Om du noensinne har kost deg med spill som Gravity Force 2, YAGG, XPilot eller SuperMelee-modusen i klassiske Star Control 2, og vet hvordan dubstep høres ut, bør du ha en viss idé om hva du kan forvente.

Slik ser spillet ut i bevegelse.
Trykk på bildet for å se det i bevegelse.

Utviklerne påpeker at Orbit kun har lokal flerspiller. Det er altså ingen nett-flerspiller eller enspillermodus i dette spillet. Det støtter fra to til fire spillere i ni forskjellige moduser, på tilfeldig genererte arenaer (der du selv kan stille inn hvilke egenskaper du vil at arenaene skal ha). Sentralt for alle arenaene er at det har et sort hull i midten, som trekker romskipene og projektilene mot seg.

Lanseringsdatoen er satt til 30. september, og spillet kommer både til Xbox One og Steam. Dermed er det bare å finne frem kontrollerne, kjøpe inn pizza og øl (eller cola, vi dømmer ingen), invitere noen medspillere og glede seg. Her er traileren:

Skrytelista fra Steam-siden:

  • Crazy local multiplayer for 2-4 players couch-powered madness
  • 9 game modes: Capture, Kill, Survive, Mayhem and MORE!
  • Randomly generated maps for a fresh experience every game
  • Design and create your own modes and battles with Forge
  • Level-up system with spaceship upgrades and paths for total customization
  • Super hot particle infused graphics
  • Thrilling soundtrack by Wierz
  • Bare-knuckled orbital amusement

Og til slutt, en kort introduksjon av utviklerstudioet 4Bit Games:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.