Everquest klar for utvidelse nummer 22!

MMO-klassikeren Everquest får nytt innhold. Det massive flerspillerrollespillet fra 1999 fikk i går kunngjort sin 22. (!) utvidelsespakke. Det første tillegget til spillet kom allerede våren 2000, og siden den gang har det dukket opp nytt innhold jevnt og trutt. Det blir imidlertid ingen ny nivågrense (105 er tydeligvis høyt nok), men det blir likevel over 15 nye raids, samt nye områder, egenskaper, trylleformularer og utstyr.

Denne katten var et av bildene som ble presentert ved annonseringen.
Denne katten var et av bildene som ble presentert ved annonseringen.

I tillegg introduseres en ny funksjon: en slags automatisk nivåtilpassing av enkelte raidsoner. Dette fungerer ved at innholdet blir skalert i forhold til den spilleren som har høyest nivå. Det er i første omgang de to originale raidsonene, Plane of Hate og Plane of Fear, som får denne nyvinningen.

Daybreak  vil derimot ikke røpe hverken navnet eller ytterligere detaljer på dette tidspunktet. Resten vil bli avslørt på hjemmesiden deres on drøye to uker, torsdag 1. oktober.

Er du interessert i å lese mer om Everquest, kan du sjekke ut de relaterte artiklene som befinner seg under videoen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.