Led tyskerne til seier mot Storbritannia

Panzer Corps begynner å dra på årene nå, men det får fortsatt nytt innhold. Utgiver Slitherine har akkurat lansert en utvidelsespakke for spillet, ved navn Operation Sea Lion. Pakken inkluderer en kampanje der du får spille som de tyske styrkene under andre verdenskrig, og gjennomføre Hitlers store drøm – en invasjon av Storbritannia.

Kampanjen inneholder 30 scenarier, så her mangler det ikke på innhold. I stedet for å være en helt lineær sekvens, gir kampanjen deg en viss frihet. Du kan for eksempel velge mellom tre helt forskjellige strategier når du skal invadere fra sjøen.

Dette virker som en solid utfordring.
Dette virker som en solid utfordring.

For eventuelt nye spillere, er Panzer Corps et turbasert krigsspill satt til den andre verdenskrigen. At spillet har «panzer» i tittelen er ikke tilfeldig; minner ganske mye om SSI-klassikeren Panzer General. Spillet er med andre ord rimelig lett å lære, selv om det har ganske mange elementer som må mestres om du virkelig skal lykkes.

Jeg anmeldte originalspillet for Gamer.no for noen år tilbake, og ga det karakteren 8/10. Siden den tiden har det kommet noen andre, mer moderne alternativer (Unity of Command og det ganske nye Order of Battle), men jeg har brukt nesten 50 timer på Panzer Corps bare i år, så det funker fortsatt!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.