Romskipspillet Everspace kommer til Xbox One

Romskipspillet Everspace har blitt en del av id@Xbox-programmet, og kommer dermed til Xbox One i tillegg til PC. Det er et fargerikt romeventyr som kombinerer Freelancer-aktig handel og romkamp med elementer fra «roguelike»-sjangeren, og skilter blant annet med full VR-støtte.

Utviklerne bak spillet gjennomførte tidligere i år en vellykket folkefinansieringskampanje der de fikk samlet inn en god slump penger for spillet. Lanseringen vil etter planen finne sted mot slutten av neste år, og spillet kommer til Xbox One og PC samtidig.

Fargerikt i rommet.
Vi har kanskje ikke blinkende reklamer, men takket være det gode, gamle GIF-formatet finner vi likevel måter å forstyrre deg på!

En av tingene som gjør Everspace interessant er at det ikke forsøker å være noen simulator. Med tanke på at vi allerede har Elite: Dangerous (og får Star Citizen, hvis det noensinne blir ferdig), er det kanskje ikke helt dumt av skaperne bak spillet å satse på noe mer arkadeaktig.

Vi loves også en ikke-lineær handling, et avansert oppgraderings- og skadesystem, og noen ganske kule effekter slik som asteroider som kan skytes gradvis i stykker. Sjekk spillets nettsted for mer info.

Jeg er bittelitt skeptisk selv – utviklerne har tidligere laget Galaxy on Fire-spillene, og det lille jeg spilte av Galaxy on Fire 2 Full HD på Steam imponerte ikke. Men nå var det et spill som stammet fra mobilmarkedet, mens Everspace er laget fra grunnen av for mer kraftige plattformer.

Spillet kjører på Unreal Engine 4, og grafikken er i alle fall ikke gal. Et par trailere:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.