Realistisk Mars-racing i Vector36

Vector36 er et racingspill der du må designe ditt eget svevefartøy og delta i racingmesterskap på Mars. Nå er spillet i «early access».

Det er veldig spennende å se at vi får så mange spill som setter spillerens kreativitet i høysetet. I noen spill er det å bygge eller designe egne greier selve målet, mens i andre – som racingspillet Vector36 – er det et middel du kan benytte deg av for å oppnå bedre resultater.

Roads? We don't ne... nei vent, det var forrige uke.
Roads? We don’t ne… nei vent, det var forrige uke.

Dette er nemlig et WipeOut-aktig racingspill der du kan designe dine egne svevefarkoster selv. Siden spillet er fullstendig fysikkbasert, betyr det at du får en svært høy grad av kontroll over hvordan farkosten din vil oppføre seg. Utvikleren lover total kontroll over hver enkelt komponent den er bygd opp av.

Vectr36 er ute på Steams «early access»-tjeneste nå. Lanseringen av den ferdige versjonen skal etter planen finne sted i løpet av første kvartal neste år, da med full VR-støtte (for øyeblikk er det full støtte for Oculus Rift) og flerspiller (nå er det bare datamotstandere i spillet). Spillet skal etter planen også komme til Xbox One og PlayStation 4.

Her er en trailer:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.