Ny utvidelse til Age of Empires II HD

Spiller du fortsatt Age of Empires II? I morgen får spillet en offisiell ekspansjonspakke på Steam.

Utvidelsespakken heter The African Kingdoms, og gir oss fire nye sivilisasjoner å leke krig med. Disse er Mali, Etiopia, de nomadiske berberne og Portugal. Sistnevnte er selvsagt en kolonimakt i ekspansjonen.

Ellers loves vi selvsagt en rekke nye enheter, slik som kamelkrigere og branngalleier, samt fire kampanjer sentrert rundt de nye sivilisasjonene. Siden moroa foregår i Afrika får vi også noen nye dyr – løver, strutser, krokodiller, sebraer og elefanter. Noen av disse kan man jakte på for å skaffe mat, andre bør man nok helst holde seg unna.

Nye kart og en ny spillmodus ved navn «sudden death» loves også. Sjekk ekspansjonens Wiki-side for mer informasjon.

Pakken kommer fra samme studio som sto bak den forrige offisielle ekspansjonspakken for strategispillet, The Forgotten. Ta en titt på denne teaseren:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.