Conquest of Elysium 4 er lansert

Conquest of Elysium-serien byr på turbasert strategi i en verden der tilsynelatende alt kan skje. Nå er det fjerde spillet ute.

Det er ikke direkte pent, men grafikken er ikke grunnen til at du kjøper dette.
Det er ikke direkte pent, men grafikken er ikke grunnen til at du kjøper dette.

Svenske Illwinter Game Design er mest kjent for Dominions-serien, som takket være sin absurde detaljrikdom har blitt en slags kultserie innenfor strategisjangeren. Men de har også en annen og litt «enklere» serie, nemlig Conquest of Elysium.

Dette er relativt raske turbaserte strategispill som kanskje kan beskrives som en kombinasjon av Civilization-aktig 4X-strategi og «roguelike»-spill. Spillet foregår i en fantasyverden full av overraskelser og muligheter, og lar deg velge mellom en hel bråte svært ulike sivilisasjoner.

Conquest of Elysium 4 er nå ute, og byr på en rekke nyheter. Disse kan du lese om på utviklernes nettsted. Spillet er til salgs på Steam.

Jeg .... aner ikke.
Jeg …. aner ikke.

Selv har jeg bare klart å pirke litt i det forrige spillet i serien (jeg må til min store skam innrømme at jeg sa ja til å anmelde det for Gamer.no, men så rett og slett opplevde det som så vrient å forstå seg på at anmeldelsen aldri ble noe av). Men jeg har i det minste lest massevis av gode saker om serien, slik som denne spilldagboken fra Tom Chick.

Spillet var også tema for en episode av podkasten Three Moves Ahead. Forhåpentligvis vil Rob Zacny og resten av 3MA-gjengen også ta for seg det nye spillet nå som det er ute. I mellomtiden kan du ta en titt på denne videoanmeldelsen fra James «Out of Eight» Allen:

4 kommentarer om “Conquest of Elysium 4 er lansert”

 1. «jeg må til min store skam innrømme at jeg sa ja til å anmelde det for Gamer.no, men så rett og slett opplevde det som så vrient å forstå seg på at anmeldelsen aldri ble noe av» <- Spørs om du ikke må gjøre opp for deg med å skrive om det nye spillet for Spillhistorie.no i stedet! Nekter forøvrig å tro at du ble spurt om å anmelde det forrige spillet…. ser heller for meg et litt annerledes scenario hvor du trygler om å få lov. ;)

  Svar
 2. Hehe, den burde jeg nok ha sett komme. :p

  Jeg mener å huske at det var utvikleren som tok kontakt med Gamer for å høre om vi ville anmelde det. Men jeg er ikke 100% sikker.

  Svar
 3. Jeg har treeren på Steam, men det var ikke så intutivt i starten så jeg la det nok ganske fort fra meg må jeg innrømme… Ærlighet varer lengst og alt det!

  Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.