Kjemp om ressursene på en døende klode

Last Days of Old Earth er et turbasert strategispill satt til en fjern fremtid. Solen holder på å slukke, og menneskene på Jorden sliter.

Last Days of Old Earth beskrives som en åndelig oppfølger til kultklassikeren Armageddon Empires (som jeg i sin tid anmeldte på Gamer.no). Spillet er et turbasert strategispill med samlekortelementer, satt til en døende jordklode som nesten er tømt for naturressurser.

Håper dette spillet kan gjenskape moroa fra Armageddon Empires, uten å være like kronglete å spille.
Håper dette spillet kan gjenskape moroa fra Armageddon Empires, uten å være like kronglete å spille.

Solen holder på å slukke, og for hver generasjon tvinges de overlevende menneskene til å reise lenger syd, mot Ekvator der det fortsatt er varmt nok til at man kan overleve. Men kloden huser også en gjeng roboter, og det er ingen mulighet for fred mellom de to fraksjonene.

Tidlig lansering i februar

Spillet skal lanseres i «early access» den 5. februar neste år. Den første versjonen lar deg spille både som mennesker og roboter, og utforske ruinene av kloden vår. Du får tilgang på 30 forskjellige enheter og 24 ulike heltefigurer, og vi loves tilfeldig skapte kart, en 100 prosent rettferdig datamotstander og rikelig med flerspillermuligheter.

Senere skal spillet utvides med flere nyheter, inkludert sniking og spionasje, muligheten til å skreddersy kortstokken din, og spille en historiedrevet enspillerkampanje.

Last Days of Old Earth utvikles av Auroch Digital og The Wintermute Company, og utgis av Slitherine. Her er en bak scenen-trailer:

 

En kommentar om “Kjemp om ressursene på en døende klode”

  1. Prøvde vel Armageddon Empires litt (om jeg ikke blander den sammen med noe annet) men satt meg vel aldri skikkelig inn i det så det ble ikke mye. Denne ser ut som potensielle godsaker da!

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.