Endless Legend har fått nytt innhold

Det turbaserte strategispillet har fått bedre støtte for modifikasjoner, samt nye ekspansjoner.

Amplitude Studios jobber for tiden med romstrategispillet Endless Space II, men de får fortsatt tid til å videreutvikle 4X-spillet Endless Legend. Nå har de lansert en gratis oppdatering, samt to små betal-ekspansjoner.

Oppdateringen kalles Forge of Creation, og inkluderer støtte for Steam Workshop, slik at spillerne kan skape egne modifikasjoner og dele dem med andre via Steam. I tillegg har spillet fått støtte for kartredigeringsverktøyet Tiled, slik at man kan lage egne verdener.

Slik ser Endless Legend ut.
Slik ser Endless Legend ut.

Ellers loves vi en bråte småforbedringer, inkludert 20 nye typer utstyr, en ny helt og forbedringer i systemet som skaper tilfeldige kart å spille på.

De to betal-ekspansjonene er Lost Tales og Echoes of Auriga. Lost Tales er rett og slett en tradisjonell DLC-pakke med 20 nye oppdrag (som man kan støte på i spillet), mens Echoes of Auriga minner om Paradox’ mange musikk-ekspansjoner til sine storstrategispill, og består av syv nye bakgrunnsmelodier for spillet.

Om du ikke kjenner Endless Legend fra før, kan vi fortelle at det er et imperiebyggespill satt til en klode i stor forandring. Spillet kan minne litt om en fantasy-kombinasjon av Civilization og Total War, med rask, turbasert kamp og et utvalg svært ulike fraksjoner å spille som.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.