3D Realms-spillet Bombshell får januarlansering

Det nye actionrollespillet fra 3D Realms har blitt litt utsatt.

Bombshell utviklet seg fra et prosjekt som egentlig skulle ha spillhelten Duke Nukem i hovedrollen. Etter et søksmål fra de nåværende lisenseierne i Gearbox ble Duke byttet ut med Shelly «Bombshell» Harrison, en kvinnelig heltinne som tidligere har figurert i Duke Nukem-spill. Hun er selvsagt like glad i å sparke rumpe som Duke, så i praksis betyr det nok lite.

Noen har kidnappet Frank!
Noen har kidnappet Frank!

Spillet er et actionrollespill sett ovenfra, der du må redde presidenten (og menneskeheten) fra utenomjordiske, mekaniske monstre. Jakten på på presidenten tar henne gjennom fire ulike planeter, som neppe forlates i like god stand som de var da hun kom.

Harrison har forøvrig mistet den ene armen sin, og er stattet den med en robot-arm som hun kaller Amiga. Denne kan oppgraderes underveis.

Nå har utgiver 3D Realms annonsert at Bombshell skal lanseres 29. januar på PC. Det vil bli tilgjengelig på Steam og GOG. Konsollversjoner (Xbox One og PS4) slippes senere. Det er danske Interceptor Games, selskapet bak Rise of the Triad-nyutgaven, som lager spillet. Konsollversjonen er det et studio ved navn Abstraction Games som setter sammen. Trailer:

Og her er en film som fokuserer på nedlsaktingen av et par bosser:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.