Firaxis viser miljøer fra XCOM 2

I taktikkspillet XCOM 2 må du reise verden rundt for å frigjøre kloden. Her er noen av miljøene i spillet.

XCOM var en glimrende nytolkning av Julian Gollops klassiske UFO: Enemy Unknown. Den 5. februar får spillet en oppfølger for PC, og nå har Firaxis lagt ut noen skjermbilder fra skogsmiljøene du får kjempe deg gjennom i det kommende taktikkspillet. De kan du titte på i galleriet under.

Slampene har okkupert jorden

Det går tydelig frem av bildene at spillet har et mer postapokalyptisk preg enn originalen. Det ser nemlig ikke ut til at menneskehetens seier i XCOM var særlig permanent, og spillet foregår 20 år etter at en samlet jordklode overga seg i håp om at invasjonsstyrkene fra det ytre rom skulle vise nåde. Det gjorde de imidlertid ikke, så nå er det på tide å gjøre opprør.

Du må lede en mobil styrke rundt på jordkloden for å svekke romvesnenes grep rundt planeten og bygge opp motstandsbevegelsen, samt rekruttere nye soldater. Vi loves mer taktisk frihet enn før, samt at omgivelsene spiller en viktigere rolle nå enn tidligere. Til gjengjeld stiller fiendene også med nye typer styrker som skaper trøbbel. Spillet vil også få omfattende støtte for modifikasjoner.

Her er de nye bildene:

På det offisielle nettstedet kan du også se bilder fra de mer urbane miljøene i spillet. Her er en omfattende gameplay-video, som viser litt mer av hva du har i vente:

3 kommentarer om “Firaxis viser miljøer fra XCOM 2”

 1. Har ennå ikke fått spilt Enemy Within fordi jeg prøvde den med Long War, og ble jo utslitt av det (godsaker som det enn var)! Kanskje spare vanlig Enemy Within til XCOM2 kommer ut…

  Svar
 2. Morsomt at jeg faktisk prøvde Enemy Within for første gang i går. Har ligget i backloggen min veldig lenge. Tror jeg ville satt mer pris på spillet hadde det ikke vært for at jeg har blitt så bortskjemt etter Invisible Inc. Det grusomme konsollifiserte-GUIet, simple «to handlinger per runde»-systemet, og skriptede kamper irriterte meg fort ganske mye.

  Håper toeren fikser GUIen i det minste, siden det kun kommer ut til PC, men det er mulig Firaxis tror at alle spiller turbaserte strategispill med en håndkontroller.

  Svar
  • Synes «men det er mulig Firaxis tror at alle spiller turbaserte strategispill med en håndkontroller…» passer bedre. Gir vel bedre bilde av din mangel på tiltro til Firaxis! :p

   Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.