Trailer fra det lekre actionrollespillet Stories

Actionrollespillet Stories: The Path of Destinies er ikke så langt unna lansering. Her er en trailer.

Stories: The Path of Destinies er et fargerikt actionrollespill der du spiller en heroisk rev ved navn Reynardo. Han har blitt viklet inn i et opprør som ikke går så godt, og plutselig har han revolusjonens siste håp. Spillet skal by på alt fra humor til Lovecraft-aktig uhygge, og Reynardo må ta flere vanskelige valg underveis.

Ellers loves vi alt det vanlige actionrollespillsjangeren har å by på; masseslakt av fiender, skatter og utstyr som må plukkes opp og muligheten til å skreddersy spillfiguren din. I tillegg kan du lage unike sverd, for å låse opp spesialegenskaper.

Stories er tilsynelatende under utvikling for flere formater, men utviklerne vil dessverre bare fortelle at det kommer til PlayStation 4 først. Lanseringen for Sonys konsoll vil finne sted tidlig neste år. Nå har de lansert en ganske lekker trailer fra spillet:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.