Super Star Wars ute på PS4 og Vita

SNES-klassikeren har blitt gjenskapt for moderne plattformer.

Denne uken ble Super Star Wars lansert på PlayStation Network, for PlayStation 4 og Vita. Dette spillet kom opprinnelig ut på SNES, og er et actionspill løst basert på handlingen i den første Star Wars-filmen. Det fokuserer på sideskrollende action og plattformhopping, men har også sekvenser der du får sette deg bak rattet på ulike farkoster.

Spillet ble lansert i 1992, og ble kåret til det årets beste actionspill av amerikanske EGM.

Trofast nyutgave

De nye versjonene har fått lagringsmuligheter, topplister på nettet og muligheten til å oppnå «trophies» underveis. Ellers er de svært trofaste mot originalspillet. I Norge koster Super Star Wars 82 kroner på PlayStation Network.

Opprinnelig var PlayStation-utgaven av Super Star Wars ment som en bonus for folk som kjøpte Star Wars: Battlefront til PlayStation 4, men nå er det altså tilgjengelig for alle. Det er ikke kjent om de vil lanseres for flere plattformer etter hvert.

Om du har lyst på litt Star Wars-nostalgi, men ikke så veldig lyst til å betale 82 kroner for det, kan du jo ta en titt på denne YouTube-videoen der noen fullfører originalspillet:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.