Dirt Rally er ferdigutviklet

PC-versjonen har fått Sverige-rally og full lansering, og Codemasters har røpet når spillet kommer til konsoll.

Dirt Rally er et spill vi allerede har skrevet mye om her på Spillhistorie.no, og vi tok blant annet en omfattende titt på det da rallycross-oppdateringen ble lansert i sommer. Nå er det glimrende rallyspillet endelig ferdigutviklet, og ute av «early access».

Snø-rally i Sverige

Den forrige oppdateringen tok oss med til Finland.
Den forrige oppdateringen tok oss med til Finland.

For de som allerede har investert i spillet betyr det at det nå har fått to nye biler (Hyundai Rally og Volkswagen Polo), samt 12 nye fartsetapper satt til Sverige. Det vil si smale, snødekte skogsveier med brøytekanter som både kan være til hjelp og til besvær, avhengig av hvilken del av bilen som kommer borti dem.

Codemasters har også bekreftet det vi alle visste; spillet kommer til konsoll også. Lanseringen på PS4 og Xbox One vil finne sted 5. april 2016. Da vil også PC-eiere med fobi for digital distribusjon kunne plukke opp en fysisk utgave av spillet i butikkene.

Jeg testet Sverige-oppdateringen i går, og her er et par videoer jeg tok. Først en runde med nye Hyundai Rally. Her er jeg mest fornøyd med starten og avslutningen på løpet:

Så tester jeg en Mitsubishi Lancer som jeg ikke hadde prøvd før. Får først litt panikk når jeg oppdager at noen har puttet rattet inn på feil side (det påvirker nok kjøringen litt):

Jeg brukte også gårsdagen til å lage en liten Finland-video. Her kjører jeg en av de lengste fartsetappene om natten, med en Lancia Stratos som konstant prøver å drepe meg. Det er ikke så langt unna at den lykkes, men jeg kommer i mål med livet og frontlyktene i behold.

Codemasters har også laget videoer. Her er den offisielle lanseringstraileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.