Inner Chains virker passelig guffent

Førstepersons grøsserspill satt til en surrealistisk og mørk verden.

Inner Chains er det første spillet fra Telepaths’ Tree, et utviklerstudio bestående av veteraner fra blant annet People Can Fly, Flying Wild Hog og CD Projekt Red. Spillet er et førstepersons grøsserspill som foregår i en dyster og fremmed verden full av ruiner og biomekaniske elementer.

Dystert.
Dystert.

Når du først ankommer spillets verden vil du ha lite informasjon om hva du bør gjøre, og må pusle sammen informasjonen selv. Til gjengjeld vil utviklerne at hvert nivå skal kunne løses på flere måter, og forklarer at det er helt opp til deg hvordan du takler utfordringene som står foran deg.

Vi vet ikke når spillet skal lanseres, og det er for øyeblikket ikke annonsert for noen andre plattformer enn PC. Nå har i alle fall utviklerne gitt ut nye skjermbilder, og du kan se noen av dem her:

Spillet ble opprinnelig annonsert i august, og da fikk det denne teaserfilmen:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.