Spennende 2016-planer fra Piko Interactive

Jim Power relanseres for nye plattformer, flere retrospill finner veien til Steam, og vi kan se frem til en samling med bibel-inspirerte spill fra Wisdom Tree.

Jim Power.
Jim Power.

Piko Interactive er et lite selskap som både lanserer og relanserer spill fysisk for gamle konsollplattformer, og pusser opp gamle spill for lansering på Steam. Nå har de sagt litt om planene for 2016.

Først ut er nyheten om at fjorårslanseringen Jim Power får nye versjoner. Piko Interactive vil lansere utgaver til Sega Genesis/Mega Drive, Nintendo Entertainment System, Amiga CD32, samt en forbedret versjon av SNES-utgaven.

Samlerutgaver og digitale versjoner

De fysiske lanseringene får også en begrenset samlerutgave med 250 kopier per plattform, som blant annet inneholder en CD med originalmusikk fra Chris Hüelsbeck. I tillegg skal eiere av Steam-versjonen som ble lansert i fjor etter planen få tilgang på nye versjoner, inkludert Amiga-utgaven.

Super 3D Noah's Ark
Super 3D Noah’s Ark

Selskapet vil forøvrig bringe hele katalogen sin til Steam. Fra før av har de også lansert actionspillet Legend og det «kristne» skytespillet Super 3D Noah’s Ark på Steam. Om du er en fan av sistnevnte, kan du glede deg til at de i løpet av året vil lansere samlepakker med flere bibel-inspirerte spill fra Wisdom Tree, for NES og Mega Drive.

Selskapet snakker til og med om en egen dings du kan koble til TV-en, full av Wisdom Tree-spill.

Les også: Historien om Super 3D Noah’s Ark

Ellers snakker de om spillene Generals of the Yang Family, Brave Battle Saga og Smart Mouse, og viser et bilde med logoene til Sword of Sodan og Water Margin i tillegg. Av disse er det faktisk bare danskutviklede Sword of Sodan jeg har hørt om tidligere. Det er et sideskrollende hugg-og-slå-spill som blant annet imponerte med svært store figurer da det opprinnelig ble lansert.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.