I morgen kommer Dragon’s Dogma ut på PC

Det har tatt sin tid, men nå er Capcoms populære actionrollespill klart for datamaskinen.

Dragon’s Dogma er et actionrollespill satt til en stor og åpen fantasiverden. Spillet kom opprinnelig ut i 2012 for PS3 og Xbox 360, og fikk en utvidet utgave med undertittelen Dark Arisen året etter. I morgen, fredag 15. januar, kommer denne versjonen av spillet til PC, med alt av tidligere lansert ekstrainnhold inkludert i prisen.

PC-versjonen har full Steam-integrering, og skilter visstnok også med forbedret grafikk og flere kontrollmuligheter (inkludert mus & tastatur). Utrolig nok har det allerede dukket opp en modifikasjon for spillet, som gjør grafikken enda bedre.

Øystein Furevik ga Dragon’s Dogma: Dark Arisen karakteren 9/10 hos Gamer.no da det opprinnelig kom ut, og skrev blant annet dette i anmeldelsen sin:

Med Dragon’s Dogma har Capcom skapt noko heilt spesielt. Det er eit utfordrande og massivt rollespel som verkeleg får fram den intense stemninga av å reise på eventyrferd i farlege område. I Dark Arisen blir eventyrferda tona ned, men farane auka. Vi fann underjordiske område i originspelet òg, men ikkje på denne måten.

Ved å kopiere inn skrytelista fra spillets Steam-side (du kan også forhåndsbestille fra Green Man Gaming) kan vi øke antallet skriftspråk representert i denne artikkelen til tre:

 • Dynamic combat experience – Cut off the four heads of a Hydra, climb atop griffins and fight airborne, or defeat dragons and other creatures by finding out their weaknesses.
 • Tons of content – Includes all previously released DLCs, pre-order bonuses, retailer-exclusives, and the Dark Arisen expansion content. Features the highly praised combat experience and rich customization, plus a huge underground realm to explore with terrifying monsters.
 • Customization options galore – Nine different vocations for players to choose from with a variety of skill options for each, armor that can be upgraded and enhanced, plus Pawn companions that can be trained to fit your desired combat style.
 • Stunning visuals – Beautiful high res graphics with increased fidelity.
 • Full Steam platform support – Includes Steam Achievements, Steam Cloud Save, Trading Cards, Leaderboards, Big Picture Mode support
 • Expanded controller support – In addition to supporting the traditional keyboard and mouse control scheme, the game natively supports Xbox 360, Xbox One, Steam Controller, and other DirectInput-based game pads such as the DualShock controller.
 • New Achievements – 9 brand new Achievements for both new and returning Dragon’s Dogma fans! Get ready to delve deep into Bitterblack Isle…

Vi får bare håpe at Capcom har orden på PC-sakene sine, slik at spillet fungerer optimalt på plattformen.

3 kommentarer om “I morgen kommer Dragon’s Dogma ut på PC”

 1. Vil vel heller sammenligne spillet med Elder Scrolls. Vet ikke helt hvor Dark Souls sammenligningen kommer fra? Kanskje at det er i 3. person og er laget av japanere. Ganske bra spill forøvrig om man ikke forventer mer enn et typisk «åpen verden»-actionrollespill med meningsløse karakterer og historie. Selvsagt ikke i nærheten av et 9/10-spill da….. Kult at det endelig kommer på PC.

  Svar
 2. Jeg har stadig lest Dark Souls nevnt i forbindelse med dette spillet, men jeg får stole på deg (frem til i morgen), siden jeg ikke har spilt det. Endret introen litt. :)

  Svar
  • Ser ut som PC-porten er ganske bra i alle fall i følge TotalBiscuit, så det lover jo godt. Ikke at du har noe problemer med å spille med håndkontroller i et slikt spill uansett da….. *hytter med neven* ;)

   Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.