Nye brettspill til Tabletop Simulator

Tabletop Simulator lar deg simulere at du spiller alle slags brettspill på datamaskinen, og nå har spillet fått offisielle utgaver av Mistfall og Darkest Night.

Tabletop Simulator har blitt en overraskende stor suksess på Steam. Dette «spillet» forsøker rett og slett å simulere opplevelsen av å spille brettspill, kortspill og så videre. Om du spiller sjakk, for eksempel, må du løfte brikkene dine med musepekeren og flytte dem dit de skal, manuelt.

Darkest Night.
Darkest Night.

Pakken kommer med femten innebygde spill, samt muligheten til å sette opp dine egne spill eller laste ned tusenvis av brukerskapte spill fra Steam Workshop. Opp til åtte spillere kan delta i moroa via nettet, og man kan også spille sammen lokalt.

Offisielle utvidelser

Selv om du i teorien kan simulere alt av brettspill med hovedspillet, kan du også laste ned offisielle Tabletop Simulator-utgaver av ulike ekte brettspill. Fra før av var Cosmic Encounter: Connector, Superfight og Euphoria: Build a better Dystopia tilgjengelige i offisielle utgaver, og i går dukket det opp to nye spill.

Mistfall
Mistfall

De to nye spillene er Darkest Night og Mistfall, som begge er eventyr-brettspill der opp til fire spillere kan samarbeide. Begge virker rimelig avanserte, med forventet spilletid på 2,5 timer for Darkest Night, og 90-180 minutter for Mistfall.

Det er kanskje viktig å påpeke at det holder at én av spillerne eier ekspansjonen. De andre kan hive seg på uten å ha kjøpt noe ekstra. Slik fungerer så vidt meg bekjent alle betal-ekspansjonene til Tabletop Simulator.

Her er en presentasjon av hovedspillet:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.