Bygg Mars-koloni i Sol 0: Mars Colonization

Nytt strategispill inviterer deg til å kolonisere vår røde nabo i rommet.

Sol 0: Mars Colonization er et nylansert strategispill for PC, der målet er å bygge opp en fungerende koloni på Mars. Her slipper du å bli plaget av romvesener, men nåde deg om du lar ytterdøra stå oppe for lenge!

Det er åpenbart ikke bare Mars vi kan kolonisere.
Det er åpenbart ikke bare Mars vi kan kolonisere.

Spillet skal være basert på teknologiske konsepter under utvikling i dag, og gir deg i oppgave å utforske og utnytte den røde planeten. I starten er du helt avhengig av forsyninger fra Jorden, men ved å utvinne vann og mineraler, og dyrke din egen mat, kan du etter hvert bli mer og mer uavhengig. Målet er å bli helt uavhengig fra Jorden.

Sol 0 ble lansert i forrige uke, og har fått en stort sett positiv mottakelse på Steam, selv om mange påpeker at spillet fortsatt har forbedringspotensiale. Det er ikke et «early access»-spill, men utvikleren sier han følger med på tilbakemeldingene for å se hvordan han kan utvikle spillet videre.

Her har du en trailer:

Off-Topic: Les The Martian!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.