Unravel ser fantastisk sjarmerende ut

Ta en titt på den ferske videoen fra det svenskutviklede plattformspillet.

Unravel er et plattform/hjernetrimspill for PC, Xbox One og PlayStation 4, der du spiller en liten figur laget av garn. Ved hjelp av din egen garn-kropp og spillets realistiske fysikkmotor må du løse ulike oppgaver, og komme deg i mål i sideskrollende miljøer inspirert av det nordlige Skandinavia.

I denne ferske videoen fra spillet, forklarer hoveddesigner Martin Sahlin hos det svenske utviklerstudioet Coldwood, hvordan gåtene i spillet fungerer. Han har også lagt ut en bloggpost om det samme temaet.

Unravel gis ut av Electronic Arts, og kommer til PC, Xbox One og PlayStation 4 den 9. februar. Antakeligvis blir PC-versjonen Origin-eksklusiv, men … Origin er ikke så ille, folkens. Det koster 179 kroner å forhåndsbestille spillet.

Her er en mer tradisjonell spilltrailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.