Norske Shadow Puppeteer lanseres straks på Wii U

Lek med skyggene på Nintendos stuekonsoll.

Den norske utgiveren Snow Cannon Games har, sammen med utviklerstudioet Sarepta Studio, annonsert at Shadow Puppeteer vil lanseres på Wii U den 28. januar.

Ved å manipulere ting i 3D-verdenen kan du endre omgivelsene for skyggen din.
Ved å manipulere ting i 3D-verdenen kan du endre omgivelsene for skyggen din.

Spillet kom til PC i 2014, og er et plattform/hjernetrimspill der to spillere må samarbeide for å manipulere lys og skygge. Den ene spilleren styrer en gutt som kan bevege seg rundt i spillets tredimensjonale miljøer, mens den andre spiller den overraskende uavhengige skyggen hans, som kun kan bevege seg på de todimensjonale veggflatene.

– Det som gjør lokalt samarbeid moro er når begge spillerne har aktive og meningsfulle roller i spillet. Vi brukte en enorm mengde tid for å sikre at dette var tilfelle med Shadow Puppeteer, sier Catharina Bøhler, som er sjef hos Sarepta studio.

Shadow Puppeteer kommer til Wii U via Snow Cannon Games, en ny spillutgiver basert i Bergen. De tror at Shadow Puppeteer er den typen spill Wii U-miljøet ønsker, og beskriver det som en engasjerende samarbeidsopplevelse. Det er forøvrig også mulig å spille alene. Du kan svippe innom spillets side på Nintendo.com for mer informasjon. Traileren finner du under.

Relaterte innlegg

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.