Norske Shadow Puppeteer lanseres straks på Wii U

Lek med skyggene på Nintendos stuekonsoll.

Den norske utgiveren Snow Cannon Games har, sammen med utviklerstudioet Sarepta Studio, annonsert at Shadow Puppeteer vil lanseres på Wii U den 28. januar.

Ved å manipulere ting i 3D-verdenen kan du endre omgivelsene for skyggen din.
Ved å manipulere ting i 3D-verdenen kan du endre omgivelsene for skyggen din.

Spillet kom til PC i 2014, og er et plattform/hjernetrimspill der to spillere må samarbeide for å manipulere lys og skygge. Den ene spilleren styrer en gutt som kan bevege seg rundt i spillets tredimensjonale miljøer, mens den andre spiller den overraskende uavhengige skyggen hans, som kun kan bevege seg på de todimensjonale veggflatene.

– Det som gjør lokalt samarbeid moro er når begge spillerne har aktive og meningsfulle roller i spillet. Vi brukte en enorm mengde tid for å sikre at dette var tilfelle med Shadow Puppeteer, sier Catharina Bøhler, som er sjef hos Sarepta studio.

Shadow Puppeteer kommer til Wii U via Snow Cannon Games, en ny spillutgiver basert i Bergen. De tror at Shadow Puppeteer er den typen spill Wii U-miljøet ønsker, og beskriver det som en engasjerende samarbeidsopplevelse. Det er forøvrig også mulig å spille alene. Du kan svippe innom spillets side på Nintendo.com for mer informasjon. Traileren finner du under.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.