A.I. War-skaperne lanserer Starward Rogue

Arcen Games har gitt ut et «roguelite»-spill satt til verdensrommet.

Arcen Games er en utvikler med mange ideer og få hemninger. Spillene deres er svært varierte, og de fleste av dem har mengder av interessante særegenheter. Av de jeg har spilt, er favoritten The Last Federation – et slags romstrategispill med turbasert «bullet hell»-kamp der du ikke kan bygge hærer, men i stedet må drive intriger i kulissene.

Nå har utvikleren lansert sitt nyeste spill, Starward Rogue. Det er et «roguelite»/skytespill der handlingen er satt til en gigantisk labyrint i verdensrommet. Labyrinten endres og blir større for hver gang du spiller, og vi loves hundrevis av gjenstander, fiender og spesielle rom.

Spillet dukket opp på fredag, uten særlig mye forvarsel. Selv om det ifølge Arcen Games allerede er gigantisk, har de mange tanker om videre utvidelser, så de håper at det blir en suksess slik at de kan fortsette å lansere nytt innhold for det (dette er forøvrig ikke et «early access»-spill). Her er traileren:

Arcen jobber også med 4X-strategispillet Stars Beyond Reach, som de satte på vent mens de utviklet Starward Rogue. Det spillet er rett og slett så stort at de ønsket en pause fra utviklingen.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.