I Planet Nomads må du overleve på en fjern planet

Overlevelsesspillet Planet Nomads ser allerede ganske flott ut. Nå søker utviklerne Kickstarter-støtte.

I Planet Nomads krasjlander du på en fremmed planet, der du må forsøke å overleve samtidig som du samler inn ressursene du trenger for å til slutt kunne rømme fra planeten. Spillet er et førstepersons overlevelsesspill med avanserte byggeelementer, der du kan skape dine egne baser og farkoster fra bunnen av.

Dataskapt, men realistisk

Bygge bil!
Bygge bil!

Planeten du lander på er dataskapt, med forskjellige økosystemer som visstnok skal dannes basert på avanserte simuleringer og naturlover. Utviklerne sier at selv de mest fantasifulle miljøene i spillet teoretisk sett kan eksistere «der ute».

Spillet er åpenbart ganske ambisiøst, så utvikleren søker støtte via Kickstarter for å få midlene til å fullføre det. Det de har å by på er allerede ganske imponerende, og du kan også laste ned en demo av byggesystemet deres via Kickstarter-siden.

Om alt går etter planen, noe det selvsagt aldri gjør i spillindustrien (uansett om spillet er folkefinansiert eller ikke), skal Planet Nomads lanseres i «early access» i februar neste år. Her er utviklernes presentasjon:

Og her er annonseringstraileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.