Kickstarter-suksess for taktisk JRPG-spill

Children of the Zodiarcs-kampanjen har så langt samlet inn det dobbelte av målet.

Kickstarter-kampanjen for Children of the Zodiarcs har vært en stor suksess. Med over 20 dager igjen, har utviklerne fått inn mer enn det dobbelte av deres opprinnelige mål på 50 000 kanadiske dollar. Det betyr at de har samlet inn over 600 000 kroner.

Taktisk kamp.
Taktisk kamp.

Spillet som har vekket såpass mye interesse hos Kickstarter-publikumet er et historiedrevet, taktisk JRPG-spill inspirert av spill som Final Fantasy Tactics, Shining Force og Tactics Ogre. Utviklerne har også tittet på samlekortspillet Magic: The Gathering for inspirasjon.

Utviklerne planlegger å lansere spillet på PS4, PC og Mac, og i motsetning til Kickstarter-spill flest ligger ikke lanseringsdatoen langt inn i fremtiden. Spillet er nemlig planlagt utgitt i august – men vi skal selvsagt ikke se bort ifra at det økte budsjettet fører til at utviklingen tar mer tid. Her er i alle fall Kickstarter-presentasjonen:

2 kommentarer om “Kickstarter-suksess for taktisk JRPG-spill”

  1. Nok et spill Squeenix ikke har lyst til å helfinansiere så de lar spillerne gjøre jobben billigere for dem? Nei takk. Får håpe spillet uansett blir bra, selv om det ser litt simpelt ut ved første øyekast.

    Svar
  2. Vet ikke om denne… kan allerede se for meg hvor forferdelig kontrollene kommer til å bli. Takke meg heller til Underrail!

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.