Ny krig i Order of Battle: Pacific

En ny ekspansjonspakke for det Pacific General-aktige strategispillet dekker den andre kinesisk-japanske krigen.

I dag kommer ekspansjonspakken Morning Sun for Order of Battle: Pacific. Denne tar for seg den andre kinesisk-japanske krigen, som startet i 1937 og ble avsluttet da Japan overga seg etter atombombene i 1945.

Stilig plansje.
Stilig plansje.

I tillegg til en rekke scenarier, legger pakken til nesten 100 forskjellige enheter, og siden kineserne importerte mye av sitt krigsmateriell fra resten av verden betyr det at du utrolig nok kan bruke tyske og sovjetiske stridsvogner side om side. Begge sidene i krigen får også tilgang på kavalerienheter, og muligheten til å bruke hestetransport.

Andre nyheter inkluderer muligheten til å konstruere små flystriper rundt forbi på kartet, samt flere nye typer terreng. Pakken har følgende scenarier:

 • Beiping-Tianjin
 • Operation Chahar
 • Shanghai
 • Xuzhou
 • Lanfeng
 • Wuhan
 • Nanchang
 • Changsha
 • South Guangxi
 • Guandong Offensive
 • Chongqing

Order of Battle: Pacific er et turbasert strategispill som ble lansert i fjor, og har fått mye god kritikk. Spillet minner mye om SSI-klassikerne Panzer General og Pacific General, men har også flere unike elementer. Mer informasjon om hovedspillet finner du på det offisielle nettstedet, og ekspansjonspakken kan du lese om hos Matrix Games. Her er en laaang video fra hovedspillet:

Oppdatering: Nå har utgiveren lansert en trailer fra Morning Sun:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.