Kan du overleve i Conans brutale verden?

Den norske utgiveren Funcom kaster seg på overlevelsesbølgen.

Nyannonserte Conan Exiles blir et overlevelsesspill der du får rollen som en av mange tusen mennesker som har blitt sendt i eksil til en ørkenpreget ødemark der farer truer på alle kanter. Her må du kjempe mot sult og tørst, samle inn ressursene du trenger for å overleve, og etter hvert forsøke å bygge deg et hjem.

Tidlig skjermbilde. Jeg kan godt tilbringe noen uker her.
Tidlig skjermbilde. Jeg kan godt tilbringe noen uker her.

Du kan spille alene som en nomade i enspillermodus, eller samarbeide med andre spillere for å skape landsbyer og fort som må forsvares mot invasjon. Funcom lover at kampsystemet blir raskt og brutalt, og når du har drept en motstander kan du ofre kroppen hans eller hennes til gudene for å oppnå deres gunst.

I pressemeldingen sier kreativ sjef, Joel Bylos, følgende:

– Det finnes ingen bedre setting for et åpen verden-basert overlevelsesspill enn Conans verden. Hyboria er et hardt og utilgivende land hvor kun de sterkeste kan overleve, mens de svakeste kuttes ned for fote. Uansett om de jakter på dyr for føde, bekjemper monstre eller andre spillere, eller bygger hele landsbyer, vil vi sikre at spillerne føler at de virkelig kjemper for å overleve og lykkes i tidenes mest brutale fantasiverden.

Funcom vil lansere en tidligutgave av spillet til sommeren, for PC. Mer informasjon finner du på det offisielle nettstedet, og her er en rimelig intetsigende trailer:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.