Velkommen til «nye» Spillhistorie.no

Vi har flyttet sidene vår til en ny og raskere server. Du som leser trenger ikke gjøre noe som helst, men vi håper du får en raskere og mer strømlinjeformet opplevelse hos oss.

Den gamle serveren vår har i lengre tid slitt med treghet, tidvis veldig mye treghet. Vi har nå flyttet over på en server som forhåpentligvis er mye raskere enn den gamle. Ytelsestestene vi har utført sålangt, viser en kraftig reduksjon i lastetiden for sidene våre.

Når man utfører serverbytte, er det mye som skal på plass. Vi har sjekket og dobbeltsjekket at alt fungerer fint, men det kan selvsagt hende at det oppstår litt «hikke» nå og da, eller at det er noe vi ikke har oppdaget ennå.

Hvis dere skulle oppdage noe galt med siden – f.eks. treghet, manglende bilder, ødelagte lenker og lignende, så gi gjerne beskjed i kommentarfeltet, eller send oss en mail på kontakt (krøllalfa) spillhistorie (punktum) no.

4 kommentarer om “Velkommen til «nye» Spillhistorie.no”

  1. Gratulerer! Trodde forøvrig spillhistorie.no var så treg fordi Joachim insisterte på at siden skulle kjøre på en Amiga eller en C64.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.