Final Fight-inspirert slåssespill i «early access»

Lyst til å banke punkere og gjengmedlemmer i et nytt, sideskrollende slåssespill?

The TakeOver ble lansert i «early access» i går, og det er ikke spesielt vanskelig å gjette seg til inspirasjonskildene. Dette er et sideskrollende slåssespill i stil med Final Fight og Streets of Rage, og mekanisk sett virker det nesten identisk med de gamle storhetene. Grafikken er selvsagt i langt høyere oppløsning enn før, men selve stilen er den samme.

Mange her som åpenbart fortjener bank kun basert på klesstil.
Mange her som åpenbart fortjener bank kun basert på klesstil.

Utvikleren påpeker at det fortsatt er lenge til spillet skal være ferdigutviklet – faktisk kommer ikke den endelige utgaven av spillet før tidlig neste år. Planen er at den skal ha fire spillbare figurer, syv miljøer, tre spillmoduser og mulighet til å spille sammen med en venn.

Siden spillet er veldig tidlig i utviklingen, er det kanskje et spill man bør følge med på i stedet for å investere i på dette tidspunktet, men om du skulle være fristet koster det bare 36 kroner på Steam.

Her er en gameplay-video brukt i forbindelse med spillets Greenlight-kampanje i fjor:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.