Fremtidsraceren Breakneck har kommet til Steam

Sus gjennom dynamiske miljøer i dette raske racingspillet.

Racingspillet Breakneck ble lansert på Steams «early access»-tjeneste i går, der det koster 36 kroner. Spillet er tydelig inspirert av indieperlen Race the Sun, og gir deg i oppgave å komme deg gjennom dynamiske miljøer fulle av hindringer som dukker opp foran deg.

Det ser ut til at mesteparten av spillfunksjonaliteten allerede er inne i tidligversjonen, og utviklerne vil nå jobbe med ting som nettbaserte topplister og «virtual reality»-støtte. I tillegg vil de lage nye miljøer å fly rundt i, i tillegg til de åtte som allerede er i spillet.

Breakneck er også tilgjengelig for både Android og iOS, og jeg er litt usikker på om PC-versjonen har noen grafiske forbedringer eller ikke (spillet ser i alle fall stilig nok ut på mobil). Her er en trailer fra mobilutgaven:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.