Kjør gjennom Øst-Europa i en drittbil

Jalopy sender deg på en roadtrip du neppe har drømt om.

I Jalopy sendes vi tilbake til tiden rundt kommunismens fall. Du spiller en person som legger ut på en storslagen reise gjennom østblokklandene, i en elendig kommunistbil som kontinuerlig truer med å bryte sammen.

Detaljert spill

Her er det nok mer «putre» enn «vroom».
Her er det nok mer «putre» enn «vroom».

Underveis må du ikke bare holde bilen i orden, men også sørge for at du har plass nok i bagasjerommet til å ta med deg det du trenger av ressurser. Utvikleren forteller at alt fra forgasserens tilstand til hvor mye lasten du har med deg veier påvirker bilens ytelse. Bilen kan heldigvis oppgraderes underveis.

Siden verden rundt deg er i forandring, kan du utnytte deg av de nye mulighetene ved å for eksempel drive handel eller til og med forsøke å smugle ulovlige varer forbi grensepostene. Spillets verden genereres av datamaskinen, og er forskjellig hver gang du spiller.

Om du liker tanken på å kjøre drittbil gjennom grå og triste miljøer, kan du gi spillet din stemme på Steam Greenlight. Ifølge utgiver Excalibur Publishing, er planen at spillet skal lanseres i «early access» i løpet av våren. Her er noen trailere:

En kommentar om “Kjør gjennom Øst-Europa i en drittbil”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.