Helgemoro: Suburban Commando

Bli med Hulk Hogan på eventyr i verdensrommet!

På Internet Archive finner du en samling med over 2500 MS-DOS-spill som kan spilles rett i nettleseren, og utvalget inkluderer mengder av klassikere. Og noen spill som kanskje ikke akkurat fortjener den statusen.

Oh yeah!
Oh yeah!

Et av dem er Suburban Commando, der alles (i alle fall tidligere) favorittwrestler, Hulk Hogan, spiller omreisende romhelt som reiser rundt for å løse verdensrommets mange, mange problemer.

Spillet er basert på filmen ved samme navn, og ble gitt ut av Alternative Software i 1993. Det kombinerer plattformhopping med sideskrollende rom-action. Det er selvsagt ikke noen klassiker, men et artig eksempel på de mange billig-lisensspillene som dukket opp på nittitallet. Du kan spille spillet via Internet Archive ved å klikke på start-knappen i vinduet under.

Tastene du trenger er å kunne er Q og A for å gå opp og ned (eller hoppe og dukke når du spiller til fots), O og P for å gå til venstre/høyre, og space for å skyte/slå. Q, A og Space brukes også i menyene. Passordet for andre brett er forresten Darkness.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.