Iskalde mysterier i syttitallets Canada

Kona: Day One følger en privatdetektiv som må reise til det kalde nord for å løse et mysterium.

I Kona: Day One følger vi Korea-veteran og privatdetektiv Carl Faubert, som reiser til en liten by langt nord i Canada for å løse en sak han arbeider med. Den velstående forretningsmannen W. Hamilton anklager de lokale Cree-indianerne for å vandalisere sommerboligen hans, mens de mener han ødelegger deres hellige land.

Synd det er så få slike her til lands.
Det er alltid gøy å treffe på lokalbefolkningen.

Spillet er et eventyr med både gåter og action, og du må også kjempe mot elementene for å overleve i isødet. Handlingen foregår på syttitallet, så du kan ikke akkurat ringe etter hjelp om du havner i trøbbel.

Kona: Day One er den første delen av en episodebasert serie, og har nettopp blitt lansert på GOGs «in development»-tjeneste. Spillet kommer i tillegg til Steams «early access»-utvalg. Et historiedrevet eventyr virker ikke akkurat ideelt for en tidliglansering, men utviklerne skriver at det ble større enn forventet, og at de rett og slett trenger hjelp med den siste delen av testingen.

Her er spillets trailer:

2 kommentarer om “Iskalde mysterier i syttitallets Canada”

  1. Episodebasert og early access. Er det noen som har gjort det før? Ikke akkurat noe jeg hadde tatt sjansen på å støtte, selv om spillet virker interessant.

    Svar
  2. Det grafiske var på plass i traileren værtfall. Om spillet kommer i nærheten av det gysende marerittet – det får vi vente og se på.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.