Sherlock Holmes er tilbake i mai

Mesterdetektiven får et nytt mysterium å bryne seg på i The Devil’s Daughter.

Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter beskrives som en kriminalthriller som blander action og etterforskning i en «modernisert» Sherlock Holmes-opplevelse.

Grafikken virker jo detaljert nok.
Grafikken virker jo detaljert nok.

Spillet gir deg fem ulike saker som du må komme til bunns i, og handlingen foregår som vanlig i viktoriatidens London. Denne gangen skal miljøene være fullstendig åpne, og du får fritt reise rundt på jakt etter spor.

Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter ble opprinnelig annonsert i fjor høst, og nå har utgiver Bigben annonsert at det skal lanseres for PC, Xbox One og PlayStation 4 den 27. mai i år. Som vanlig er det Frogwares som står bak spillet. De har laget mer eller mindre vellykkede Sherlock Holmes-spill siden 2002.

På tross av at det ikke er så veldig lenge til spillet skal lanseres, ser det ikke ut til å være sluppet noen videoer fra det.

 

4 kommentarer om “Sherlock Holmes er tilbake i mai”

  • Etter at GOG lanserte sin «early access»-konkurrent, har de jo nesten sluttet helt å gi ut gamle spill (igjen). Synd, for jeg var veldig imponert over dem i fjor.

   Svar
   • Har vært litt slapt på den fronten ja. Rart de ikke har klart å hoste opp Blade Runner i det minste når de klarte å få Kyrandia dit. Og hvor blir det av resten av LucasArts-sakene? Discworld Noir og NOLF’ene får de vel aldri til.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.