Mozart-operaen Tryllefløyten blir spill

Neste uke gir Magic Flute oss en interaktiv utgave av Mozarts kjente opera.

Av alle ting jeg ikke trodde jeg skulle skrive om i dag, tror jeg «en spillmatisering av Mozarts Tryllefløyten» havner ganske høyt oppe på lista. Men takket være polske LabLike, er det nettopp det jeg gjør.

Slik ser selve spillet ut.
Slik ser selve spillet ut.

Da operaen nylig ble satt opp i Tokyo, så sceneregissør Amon Miyamoto for seg historien som et videospill. Utviklerne bak dette spillet var med på å lage avanserte multimediaelementer for forestillingen, og disse har de nå videreutviklet for et nytt spill.

Magic Flute er et hjernetrimspill der vi gjennom 32 varierte oppdrag får oppleve musikken og handlingen fra Tryllefløyten. Du kontrollerer tre figurer, som må jobbe sammen for å løse ulike nøtter i isometriske miljøer. Mellom oppdragene får du servert filmsekvenser som forklarer historien. I traileren kan du få et lite inntrykk av hvordan det fungerer:

Magic Flute lanseres for Mac og PC den 17. februar, altså neste onsdag. Det er også tilgjengelig for Android og iOS. Her er en video om historien bak spillet:

En kommentar om “Mozart-operaen Tryllefløyten blir spill”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.